Meni

Usluge

image

Grafički dizajn

Dizajn digitalog i štampanog materjala (logoa, vizit-karti, memoranduma, reklamnih postera, fascikli, koverti, bilborda, flajera, etiketa, ilustracija, stikera, jelovnika, rol-up banera...). Kreiramo, brendiramo i redizajniramo vizuelni identitet Vaše kompanije. You name it, we create it!

image

Web Dizajn

Osmišljavanje izgleda, plana i karakteristika web sajta. Pisanje i prilagođavanje tekstova, dizajn izgleda sajta, usaglašavanje tehničkih karakteristika, ažuriranje i skladištenje podataka. Nakon što Vam napravimo sajt, pomažemo Vam da ga ažurirate i napravite bilo kakve dodatne izmene.

image

Fotografija

Pravite izvrsnu hranu? Stvarate nestvarna umetnička dela? Imate fantastičan ukus za modu? Venčavate se? Ili možda samo želite da pokažete svima šta je ono što Vaša kompanija radi? Šta god da je u pitanju, naši profesionalni fotografi će na slikama zabeležiti sve ono što želite i to iz najboljeg mogućeg ugla.

image

Uređivanje fotografija

Prepoznajemo šta je ono što treba svakoj fotografiji i pravimo naknadne izmene na njoj ukoliko će tako izgledati još bolje i lepše. Uz pomoć odgovarajuće tehnike, činimo da svaka fotografija dostigne svoj puni kvalitet i savetujemo Vas prilikom njihovog odabira za svaki poseban projekat. Na ovaj način, ne samo da štedimo Vaše vreme, već Vam i privlačimo nove klijente.

image

Uređivanje i održavanje sajtova

Osmišljavanje i unošenje teksta na Vaš vebsajt, osmišljavanje slogana i reklamnih poruka, definisanje ciljne grupe Vašeg biznisa, definisanje vizuelnog i tekstualnog sadržaja bez (ili uz) pomoć Vašeg kreativnog tima. Za svaki sadržaj na sajtu, prethodno Vam ponudimo nekoliko opcija, koje naknadno možemo da menjamo dok ne budete u potpunosti zadovoljni.

image

Društvene mreže

Definišemo i sprovodimo plan, strategiju i ciljeve. Širimo prepoznatljivost i imidž Vaše firme na društvenim mrežama, pravimo kompletan promotivni sadržaj, vršimo SEO optimizaciju i analizu dometa, reakcija i odnosa prema Vašoj firmi i njenim proizvodima/uslugama od strane Vaših trenutnih i potencijalnih klijenata.